Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
Inspiratie

Blog

Benieuwd naar interieurnieuws, interieurtrends of de geheimen achter ons interieur vak? In deze blogs delen we wat interessante stukjes leesvoer, zodat jij weet wat ons bezig houdt!

Bedrijfsinterieur
22/4/2024

De revolutionaire voordelen van flexibele werkplekken voor bedrijven

Flexibele werkplekken zijn meer dan alleen een trend; ze zijn een essentieel onderdeel van moderne bedrijfsstrategieën die gericht zijn op innovatie, flexibiliteit en werknemerswelzijn. Door deze aanpak te omarmen, kunnen bedrijven niet alleen de betrokkenheid en productiviteit verhogen, maar ook een aantrekkelijke werkomgeving creëren die toptalent aantrekt en behoudt.
Vloerbedekking
29/4/2023

5 voordelen van tapijttegels op de werkvloer

Het gebruik van tapijttegels als vloerbedekking op de werkvloer is niet meer weg te denken. We zetten de voordelen van tapijttegels op een rij waardoor de keuze eigenlijk heel voor de hand liggend is.
Verlichting
21/2/2023

Welke verlichting voor jouw werkruimte?

Het gevoel van vermoeide ogen na een lange (werk)dag achter jouw computer is een bekend probleem. Helaas ben je niet de enige. Daarom is het erg belangrijk om een goed ingerichte werkplek te hebben.
Akoestiek
10/1/2023

Hoe is de akoestiek van jouw kantoor?

Iedereen heeft wel eens meegemaakt, je komt een restaurant binnen en je hebt zin in een leuke avond. Wanneer je eenmaal zit valt ineens op dat er erg veel rumoer is.
Bedrijfsinterieur
21/12/2022

Past jouw bedrijfsimago bij jouw kantoorruimte?

Heb je er wel eens bij stilgestaan welke indruk klanten en zakenpartners krijgen bij het betreden van jouw kantoorruimte, en komt die indruk overeen met jouw bedrijfsimago?