Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
Portfolio

Projecten

Bekijk hier onze succes projecten en raak geïnspireerd. We zijn namelijk trots op onze gerealiseerde interieurprojecten voor mooie en ambitieuze bedrijven waarmee we het maximale willen bereiken. 

Jacobs Verzekerd

Met een combinatie van passende frisse kleuren, rustgevende visuals en houtelementen is het interieur weer helemaal van deze tijd.

Van Poppel Montage

De producten komen in deze showroom volledig tot zijn recht omdat de basis rustig is gehouden met veelal warme kleuren en een mix van wandpanelen van hout en opvallende visuals.

Ctac

Het interieur bevat veel houtelementen prachtig en hoogwaardig afgewerkt met subtiele belijningen.

Sendcloud

Deze hippe startup die flink uit zijn jasje is gaan groeien met een diversiteit aan medewerkers zocht een ontwerp voor zowel een kolfkamer als een gebedsruimte.

Bureau Tint

De bedrijfsidentiteit krijgt in dit interieur een speelse twist door de toepassing van vrolijke kleuren op vloeren en wanden, veel planten en stoer eiken.

Ctac coffeecorner

Dankzij de opvallende visual als eyecatcher krijgt het nuttigen van een kop koffie een totaal andere beleving.