Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
Over ons

Over VDH Bedrijfsinterieurs

Wij nemen graag jouw interieurproject uit handen, zodat jij ongestoord verder kunt met jouw business. Een goede ingerichte ruimte heeft tenslotte enorm veel invloed op zowel jouw medewerkers als klanten. En laat dat nou net ónze business zijn!

Wie?

Even voorstellen

Mijn naam is Fred van der Horst, eigenaar van VDH Bedrijfsinterieurs uit Eindhoven en jouw vaste aanspreekpunt. Het is mijn missie om inspirerende werkomgevingen te creëren met de juiste balans tussen sfeer en functionaliteit die perfect aansluit op het imago van jouw bedrijf. Een inspirerende ruimte heeft tenslotte enorm veel invloed op zowel medewerkers als klanten.

Over

Van ontwerp tot projectbegeleiding

Bij VDH bedrijfsinterieurs creëren we geweldige interieurs om werkomgevingen mooier, comfortabeler, efficiënter en meer verbonden te maken. Een creatieve maar ook doordachte werkomgeving die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Van ontwerp tot en met de projectbegeleiding en de levering van producten; je vindt hier alles onder één dak. Wij kijken altijd verder en zijn niet bang om het nét even anders te doen.

Vrijblijvend advies? We bellen je graag!

Laten we jouw interieurproject onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de privacyverklaring
Vink icon wit
Bedankt! We bellen je zo snel mogelijk op het opgegeven telefoonnummer!
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
Hoe?

Onze aanpak

Wij zijn gek op wat we doen en vinden het heel belangrijk met wie wij dit doen. Wij helpen verschillende bedrijven, allemaal met hun eigen unieke uitdaging. Alles begint met een goed gesprek; wat is je vraag, waar sta je voor, wie zijn je klanten, wat zijn de ambities en nog veel meer. Dit is het verstrekpunt om de beste interieuroplossing te creëren.

Een goed plan vormt de basis van elke interieuropdracht, groot of klein. Wat is precies de doelstelling? Ben je op zoek naar een interieur met een professionele uitstraling, een aangename of inspirerende werkomgeving of een omgeving die een afspiegeling is van jullie bedrijfscultuur? Het maakt niet uit wat de vraag precies is, in de startfase analyseren we jouw vraag om de route naar het succes te bepalen. Dit is bij voorkeur een samenvatting op maximaal één A4tje aangevuld met foto´s van de ruimte(s). Het uitgangspunt voor de volgende stap: Creatie.

CTAC vergaderruimte

Ontdek onze werkwijze

Hoe werkt VDH Bedrijfsinterieurs voor jou.