Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
DIENSTEN

Alles voor een compleet bedrijfsinterieur

VDH bedrijfsinterieurs is jouw vaste aanspreekpunt voor de levering van onderstaande diensten.

Vink icon geel

Één vast aanspreekpunt

Vink icon geel

Oplossingen voor ieder bedrijfsinterieur

Vloerbedekking

VHD Bedrijfsinterieurs beschikt over een uitgebreide keuze van leveranciers en vloeren. Wij adviseren welke vloerbedekking voor jouw bedrijf het meeste geschikt is. De vloer moet namelijk passen bij het interieur en de functie van de (werk)ruimte. Wij bieden tevens een uitgebreide keuze in milieu vriendelijk geproduceerde vloerbedekking.

Meubilair

VDH Bedrijfsinterieurs levert en geeft advies over de meubels die nodig zijn voor de inrichting van jouw project. Wij houden hierbij rekening met jouw specifieke eisen en wensen. Wij zorgen voor het juiste meubel dat past bij het interieur. Denk hierbij aan kantoormeubilair, vergadermeubilair, meubels voor de receptie, opbergmeubels, etc.

Akoestische oplossingen

Akoestiek is erg belangrijk omdat het de geluidsniveaus in de ruimte beïnvloed. Een verkeerde akoestiek leidt tot vermoeidheid. Daarnaast kun je moeilijker een gesprek voeren en dat is ook niet prettig voor je klanten. Akoestische oplossingen zoals geluidsabsorptie-materialen helpen om een comfortabele ruimte te creëren. VDH Bedrijfsinterieurs geeft advies en levert maatwerkoplossingen voor jouw interieurproject.

Maatwerkmeubilair

Er zijn diverse redenen wanneer gekozen wordt voor maatwerkmeubilair. Bijvoorbeeld in geval van specifieke afmetingen of een in geval van een bepaalde stijl of de klant heeft specifieke wensen. VDH Bedrijfsinterieurs adviseert in maatwerkmeubilair en zorgt voor het ontwerp inclusief visualisatie, productie en plaatsing van de maatwerkmeubels.

Verlichting

Bij de inrichting van panden, kantoren of andere werkomgevingen wordt een goed lichtplan vaak over het hoofd gezien. Een lichtplan wordt gebruikt om een aangename werkomgeving te creëren door het gebruik van verschillende lichtsterktes en de juiste type lampen. Met de juiste verlichting maak je de inrichting van een interieurproject ook helemaal af.

Visuals en Signing

Met sprekende interieur signing personaliseren we interieurprojecten om de identiteit van jouw bedrijf uit te stralen. Dit kan op verschillende manieren zoals interieurfolie, raamfolie, printbehang, textielframes en wallcovering. VDH Bedrijfsinterieurs adviseert en levert de beste maatwerkoplossingen passend bij jouw interieurproject.

Systeemwanden

Met slimme wand- en glasoplossingen kan je alle kanten op en wordt elk interieurproject uniek. Hierdoor kunnen extra ruimtes worden gecreëerd helemaal volgens de specifieke wensen en eisen van de klant. VDH Bedrijfsinterieurs geeft advies in het juiste type systeemwand rekening houdend met geluidsisolatie en akoestiek.

Vrijblijvend advies? We bellen je graag!

Laten we jouw interieurproject onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de privacyverklaring
Vink icon wit
Bedankt! We bellen je zo snel mogelijk op het opgegeven telefoonnummer!
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Een goed ontworpen werkomgeving communiceert je merk en bedrijfscultuur

Fred van der Horst,  VDH bedrijfsinterieurs